Kapo gor za Kapino publiko!

Kapo gor za Kapino publiko!

Za nami je premierni vikend. V petek se je ekipa igralcev odpravila v Domžale, v soboto v Celje in včeraj še v Radovljico, kjer je odgovarjala na vprašanja gledalcev (najraje tistih najmlajših) in se z njimi družila. Mladi igralci so v soboto v radijski oddaji Hudo povedali, da jim je promocija filma ravno zaradi tega toplega sprejema občinstva na trenutke celo ljubša od samega snemanja filma.

Kapo je ta vikend v Sloveniji v distribucijo pospremilo kar 6.036 gledalcev, skupaj pa že 7.707 gledalcev. Če k temu prištejemo še gledalce iz štirih držav, kjer je Kapa še na sporedu, torej gledalce iz Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovaške in Luksemburga, si jo je do danes ogledalo že več kot 22.500 gledalcev.

K tem številkam niso prišteti gledalci, ki so si film ogledali na premieri ali v okviru festivalov, zato je ta številka gotovo še višja. Skratka, otroci so navdušeni, starši ganjeni, naši glavni igralci pa zasedeni z dajanjem avtogramov in s fotografiranjem. Če ste bili tudi vi z nami, delite svoje vtise na družbenih omrežjih in nas pri tem označite ali pa svoje objave opremite s ključnikom #kapafilm. Z vami tokrat delimo tudi nekaj fotoutrinkov iz Cineplexx Celje. Sedaj je izgovorov prav gotovo konec, saj si Kapo lahko ogledate v kinih po vseh Sloveniji.

Foto: Andraž Purg